RUSKINJE “NAVALILE” NA SRBE Evo šta traže od naših muškaraca i koliko to košta

RUSKINJE “NAVALILE” NA SRBE Evo šta traže od naših muškaraca i koliko to košta

PODELITE SA PRIJATELJIMA

U Srbiji su muškarci porodični, brinu o ženi, dobri su ljudi. U Rusiji ima puno žena, a izbor muškaraca je slabiji

Naime, Natalija Faktulina, osnovala je agenciju za upoznavanje i bračno posredovanje pod imenom fromrussia.eu. Radi od 2007. godine i za to vreme spojila je mnoge ljubavne parove.

“Srbi veoma vole Ruskinje zbog njihove dobrote, štedljivosti i lepote. I uopšte, u Srbiji je poseban odnos prema Rusima! Srbi osećaju jedinstvo sa ruskim narodom, zanimaju ih istorija, kultura i način života u Rusiji. Mnogi ne govore dobro ruski. Vredi napomenuti da su srpski i ruski jezik prilično slični, tako da učenje srpskog jezika neće dugo trajati”, otkriva Natalija dalje prednosti bračne zajednice između Ruskinje i Srbina.

“Dolazim iz Sibira, tamo je dosta hladno, ovde mi je klima odlična. Kada sam bila mlada sebi sam tražila partnera preko bračne agencije, nisam znala kako da upoznam nekoga, mnogi su već bili oženjeni, a ja sam htela brak. Osnovala sam agenciju preko koje sam upoznala muža, on je Srbin, živi i radi u Srbiji. Živimo ovde, on ne voli Rusiju i ne bi živeo tamo, a imamo i troje dece”, pričala je Natalija svojevremeno i dodala:

“Iz Srbije nas najviše kontaktiraju muškarci od 35 do 60 godina, traže ženu za brak koja može da dobije dete. Ovde ima puno muškaraca, kojima je teško da nađu ženu u Srbiji koja želi da dođe na selo. Ruskinjama je važno da znaju čime se muškarac bavi, gde živi i sa kim, Ruskinje vole da muškarac ima svoj stan, ili ima bar svoj sprat u kući. Ima muškaraca koji se javljaju, a imaju platu 300 evra, ja se pitam kako žive porodice sa tom platom. Da bi neka Ruskinja došla u Srbiju njena avionska karta košta više nego što je njegova mesečna plata. To ume da bude problem”, zaključuje Natalija.

Natalija navodi da sve parove koje je spojila žive srećno i dalje su u braku. Takođe je dodala, da je u Srbiji drugačija situacija nego u Rusiji, kao i da su Srbi srčan i dobar narod. 

“U Srbiji su muškarci porodični, brinu o ženi, dobri su ljudi. U Rusiji ima puno žena, a izbor muškaraca je slabiji”, zaključila je Natalija.

Pored sklopljenog ugovora, klijenti imaju obavezu i da plate avionsku kartu za svoju partnerku.

U Srbiji takođe posluju i druge agencije koje spajaju muškarce iz Srbije sa Ruskinjama. Plaća se godišnja članarina koja iznosi oko 150 evra, a ako je suditi po onome šro prenose pojediji mediji ceo proces upoznavanja i spajanje sa Ruskinjama košta 2.500 evra, a na muškarcu je da odluči da li želi vezu, brak ili brak sa decom.

IZVOR:ALO.RS

One thought on “RUSKINJE “NAVALILE” NA SRBE Evo šta traže od naših muškaraca i koliko to košta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?