PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Veliki sam ljubitelj knjiga i volim čitati one knjige koje me uče životu i daju mi ​​dobre primjere. Na primjer, volim knjige Jamesa Cleara, a upravo čitam njegovu knjigu Atomic Habits. Knjige su fantastična stvar i ne mogu se promijeniti ili zamijeniti audio knjigama ili računalnim knjigama. Također volim ljepotu i umjetnost! Obožavam slikanje i pohađala sam likovne majstorske tečajeve. Sportom se profesionalno bavim od djetinjstva.Volim puno voziti, ići na velike udaljenosti slušajući glazbu, pogotovo hard rock, ali i druge ritmove, ali osjećam da je to neka vrsta meditacije. Volim skupljati vinilne ploče različitih glazbenika.

Licni Opis

Prevladao sam mnogo padova i znam da usponi i padovi dolaze zajedno. Ne čekam samo beskrajnu ljubav za cijeli život. Znam da je moja sreća u mojim rukama i puno ovisi o postupcima i koracima koje činim svaki dan. Ja sam žena koja voli izazivati ​​samu sebe. Uvijek stvaram nove projekte jer sam vrlo nemiran, i možda mi to nije omogućilo da upoznam ljubav svog života, ali osjećam da će ove godine biti drugačije, jer ostavljam više vremena za sebe da uživam u vlastitom društvu i sada želim ovo podijeliti s nekim.

Tražim

Tražim muškarca sa smislom za humor, snažnu osobnost, koji je otvoren i spreman odgovoriti na sva pitanja, razgovarati o različitim temama i koji voli ovaj život. Tko uživa gledajući izlaske, zalaske sunca, povijesne filmove i tko je zahvalan ovom životu bez obzira na sve što se događa! Hajdemo razgovarati? Tako saznajemo poklapaju li nam se interesi i pogledi na život. Pričaj mi o sebi, o svojoj obitelji. Voliš li životinje? Koji ti je omiljeni film? Sport? Zvanje? Glazba, muzika? Želim znati što više detalja.Želim partnera, nekoga tko će uživati ​​u našim avanturama, poduzimati iskustva, biti poput Bonnie i Clydea, ali bez činjenja loših stvari.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments