PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Volim voziti, pjevati i baviti se nekim sportom. Volim fitness.Volim pokušavati učiti nove stvari i aktivnosti. Volim prirodu, pomaže mi da se opustim. Također obožavam plaže. :)) Uvijek pratim društvena događanja. I volim biti moderan i elegantan. Volim filmove, masovne medije, koncerte, nastupe. Uživam u putovanjima. Volim tenis i planinsko skijanje.Ja sam ljupka žena! Ne čekam poklon od svog života. Riskiram i dobijem nagradu. Vedra sam i pozitivna. Također sam vrlo fleksibilan i jednostavan. Mogu usrećiti svog muškarca. Znam što je potrebno za istinsku sreću – tri jednostavne stvari: iskrenost, odanost i ljubav.

Samoopis:

Ne volim puno pričati o sebi, ali ono što sa sigurnošću mogu reći je da i plavuše mogu biti pametne i pametne! Vrlo sam dobro obrazovan, volim čitati i uvijek se trudim poboljšati. Ja sam ljubazan i velikodušan. Znam biti pomalo duhovit i avanturistički nastrojen, volim se voziti gradom noću, uživati ​​u prirodi. Pozitivan sam i samo pokušavam biti sretan svaki dan, uživati ​​u životu. Spremna sam za pravi brak.

Teodora traži:

Tražim otvorenog, iskrenog, odanog i privrženog muškarca koji svojoj dami voli davati komplimente i ljubiti je. Želim veze za cijeli život, želim se nasmijati svaki dan zajedno s njim i nikad se ne svađati!Vjerujem da čovjek i ako ima dobar posao i prijatelje, za njega je čaša poluprazna. Ali treba biti ispunjen, a ja mislim da samo ljubav može naš život učiniti ispunjenim i sretnim. Zato tražim muškarca koji će dijeliti moje stavove i kojeg ću voljeti zbog njegovih osobnih osobina. Gdje si, moja srodna duša?! :))

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments