PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Jeste li spremni uroniti u ocean nezaboravnih emocija, uzbuđenja i ekstrema? Nadam se da uživate u vezi s vatrom i paprom? Ako da, onda ste pronašli profil prave dame! Ja sam bistra, eksplozivna, energična i vrlo pozitivna osoba! Život je cool, ja sam sretna osoba i želim podijeliti svoju sreću! Imam mnogo globalnih ciljeva u životu i, naravno, jedan od njih je stvaranje snažne i sretne zajednice!Čovjek kojeg tražim nije dužan nikome, pa ni meni. Voljela bih da bude najneovisnija, najkarizmatičnija i najsnažnija osoba koja čvrsto stoji na nogama i točno zna što želi od života. Njegovo zanimanje i status u društvu nije mi bitan, kao ni njegov izgled i prošli život. Važna je suština osobe, njen pogled na svijet i planovi za budućnost. Nadam se da ćemo pronaći zajednički jezik i da ćemo moći kovati planove za svijetlu i sretnu budućnost.

Volim sport, poeziju, psihologiju, ples, umjetnost, arhitekturu, putovanja, glazbu.

Samoopis:

Ja sam psiholog, što znači da znam kako se osloboditi stresa, pronaći sklad i podijeliti ga s prirodom, a što je najvažnije, poštena sam i dobra osoba. Za potpuni osjećaj sreće srodna duša nije dovoljna, inače sebe smatraju cjelovitom osobom. Sretna sam vlasnica mnogih hobija od kojih se neki uopće ne poklapaju. Ali ovako možete shvatiti da ograničenja nisu za mene, više volim slobodu. Volim suvremenu umjetnost, ali klasika je neizbježna. Nisam idealan u cijelom svemiru, ali ako pogledate cijeli svemir. Sa mnom nije lako, jer ako si sa mnom, možeš hodati po planinama.

Branka  traži:

Ne treba mi princ na bijelom konju, treba mi kauboj sa ranča. Naravno, sve je ovo šala, što znači da mi treba muškarac s kojim se mogu smijati i uživati ​​u zajedničkim trenucima. Glavni kriteriji su iskrenost, nježnost i strast. Uostalom, činimo svoj život svjetlijim kada ljubav gori u našim srcima. Ovo je dvadeset i prvo stoljeće, stoljeće tehnologije i prilika, pa učinimo ovo stoljeće našim. Idealan muškarac je moj muškarac. Jesi li spreman biti moj?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments